Design a site like this with WordPress.com
Get started
Featured

Mom life…

Viața cu doi copii este una plină de încercări, zilnic sunt fascinată de fetita mea cea mare care e foarte energică , de cea mica nici nu mai zic… E greu intr-adevar, dar și frumos, în același timp. Avem gingiute inflamate, viroze de pe la gradi, stat zilnic cu “opii”. Copiii sunt incredibile si vor fi mereu ce omenirea are nevoie. Bunătatea, sinceritatea și creativitatea lor este nemărginită. Eu personal invat cate ceva noi in fiecare zi de la fetele mele.

Pretuiti-va copiii, ei sunt viitorul!😊🌞🌞🌞

Advertisement

Weekend

Primăvara a început cu vreme frumoasă și cu multe zâmbete. Ghioceii au început sa apară de sub pământul reavan, zambilele si toporasii la fel.

A mai trecut o săptămână încărcată cu multe emoții frumoase și pozitive. Am făcut primele mărțișoare cu elevii din clasa mea. S-au descurcat minunat.

Fetele mele au vrut să facă și ele felicitări asa că am încercat împreună să le realizam. Ce bucurie a avut Eva când a început sa decupeze inimoara. Au fost foarte fericite să facem asta și mi-au promis ca la anul o sa facem altele și mai frumoase.

Martie fii minunat!💐💐💐💐

Scrisoare lui Moș Crăciun

Dimineața a început minunat astăzi. Fetele au vrut să îi scrie lui Moș Crăciun o scrisoare cu tot ce își doresc de la el. De asemenea, ele au desenat cum au putut ce vor să primească sub brad în seara sfântă de Ajun.

Le-am promis ca voi merge cu scrisorile să le pun la poștă pentru a ajunge în satul lui Moș Crăciun în Laponia.

Au fost foarte fericite când au auzit ca scrisorile lor vor ajunge tocmai în Laponia unde este foarte frig și elfii moșului au mereu de făcut jucării pentru toți copiii din lume.

Acum așteaptă cu nerăbdare să găsească de Crăciun cadoul dorit sub brad.❄️❄️❄️❄️

Las aici și scrisorile fetelor!

Noi începuturi…

Am avut parte săptămâna aceasta de surprize minunate în viața mea.

Am primit vestea ca din Decembrie o să fiu învățătoare în satul meu natal și asta este nemaipomenit. Am început săptămâna cu vesti extraordinare pentru cariera mea didactică. Am multe emoții pentru că nu am predat niciodată, este primul meu an, sunt la început și nu știu la ce să mă aștept. Eu sunt optimistă, o să am copii de clasa I și sper că voi colabora bine atât cu ei, cât și cu părinții lor.

Minunile mele s-au bucurat când au auzit vestea, o să mergem împreună dimineața la grădi. Abia aștept, sunt atât de entuziasmată și vreau să pornesc cu dreptul în această nouă aventură.

Sunt recunoscătoare pentru tot și pentru ce o să vină de acum înainte!🙏🙏🙏

Teacher loading…..❤️❤️❤️❤️👧👧👦👦

Weekend extraordinar să avem cu toții!🙏🙏🙏✨️✨️✨️✨️✨️✨️🍁🍁🍁🍁☕️☕️☕️☕️✨️✨️✨️🥰🥰🥰🥰

Duminici liniștite…

Ce duminică frumoasă e astăzi! E fain de o plimbare în aer liber cu fetele pe la marginea pădurii ca să poată culege frunze și să se bucure de coloritul minunat al toamnei.

Ne bucurăm încă de vreme frumoasă și ideal ar fi măcar acum cât mai este cald să ieșim în natură.

După amiază o să mergem să culegem frunze și ce mai găsim noi prin pădure. Ce bucurie o să aibă când o sa se joace cu frunzele, fac asta acasă mereu toamna și le place. Cea mică strânge frunze în drum spre casă de la grădi, le pune în ghiozdan să se joace acasă cu ele. Azi o să aibă de unde alege pentru a putea face o planșă cu un covor de frunze. Revin zilele următoare cu rezultatul final al lucrărilor lor.🍁🍁🍁

Duminică cu mult soare și voie bună să aveți!🍁🍁🍁🍁✨️✨️✨️✨️✨️✨️

Aniversații lunii

Nu am mai apucat să postez în weekend pentru ca am avut aniversare în familie.

Nanu a făcut 31 ani, iar noi fetele i-am făcut un tort de mere și i-am cântat cu toții “La mulți ani!”. Fetele au fost cele mai fericite pentru că au suflat și ele în lumânări! Ce bucurie au avut când au ținut tortul pentru nanu și au suflat împreună, nu va zic că am aprins de 3 ori lumânările. Am mâncat o felie de tort și apoi fetele i-au oferit cadoul lor, o felicitare în care i-au desenat ce au știut ele mai bine. Le plac tare mult aniversările și sunt tare bucuroase când mănâncă o felie de “cake” și beau un pahar de suc.

Toamna are roade bune și micile bucurii ne fac mai uniți și împliniți pe fiecare dintre noi. Toamna aduce bucurie în suflet cu al ei colorit inconfundabil și cu toate zilele minunate de care noi încercăm să profităm la maxim.

Tu ce ai făcut toamna asta pentru tine?🍁🍁🍁🍁🍁🍭🍭🍭🎉🎉🎉

Dimineți de noiembrie…

Ce frumos încep diminețile toamna, ador toate culorile și toate schimbările care apar odată cu venirea ei. Frunzele ruginii au creat un covor minunat în jurul copacilor, iar fetițele mele au fost cele mai fericite sa se joace și sa culeagă frunze frumos colorate.

Toamna are farmecul ei,iar pentru noi este și mai frumos pentru ca ne bucurăm împreună și culegem roadele care s-au făcut din belșug.

Familia noastră s-a mărit cu două pisicuțe jucăușe pe care le-am adoptat cu drag de la nana Sofiei. Nu vă imaginați ce bucurie au avut fetele când le-au văzut. Am ales numele lor, și anume Fructa și Scarry, fetele au vrut să le strige așa.

Ce bucurii îți aduc niște suflete care sunt atât de adorabile și drăgălașe.

Fiind toamna nu puteam rata Halloween-ul, asa că cu ajutorul lui tati am făcut dovleci și am mers la colindat pe bica. Ea ne-a oferit cu bucurie bomboane pe care noi le-am pus în dovlecei și seara am pus lumânări înăuntrul lor și i-am aprins.

Ce minunata este toamna!🍁🍁🍁🍁🍁

Zorii zilei

Sunt iremediabil îndrăgostită de primele raze ale soarelui dimineața . Îmi place sa privesc răsăritul soarelui și să mă bucur de spectacolul naturii când păsările încep sa ciripeasca cu al lor tril minunat, cucosul anunță cu al lui cântec venirea dimineții.

Când am timp îmi savurez cafeaua afară uitându-mă la razele astrului solar și la toate minunile care ma înconjoară.

Când se trezesc minunile din viața mea, cele două fetițe ale mele dimineața devine deja mai frumoasa și mai energică, plina de bucurie și împlinire sufletească .

Mă incarc cu energia lor pozitivă care îmi ajunge pentru toată ziua. Cât de minunat e sa fii copil, plin de inocență și candoare, să te bucuri la orice ți se întâmplă.

Noi adulții am uitat să ne bucurăm, trăim zilele pe repede înainte, suntem concentrați doar să adunăm lucruri materiale, pe când copiii au o inocență și o bucurie lor aparte pe care nu le-o ia nimeni.

Ce bine ar fi să adunăm comori sufletești si nu lumești. Ne naștem cu bucurie, ar fi frumos să trăim tot cu bucurie.

Have a lovely day!✨️✨️✨️✨️🙏🙏🙏

Gânduri la 30+…

AZI e despre mine, despre cum ma simt la 32 ani. Nu sunt foarte mulți, dar pot spune ca am acumulat o experiență de viață suficientă, înțelepciune și dorința de a fi mai bună și mai prezenta în viața celor dragi mie.

Am fost binecuvântată cu două minuni în viața mea și pentru asta mulțumesc lui Dumnezeu și Universului pentru bucuria de a fi mamă. O bucurie imensă care mă împlinește în fiecare zi și dă sens vieții mele și de asemenea mă face să fiu din ce în ce mai dornică de a le da fetelor mele tot ce am mai bun de oferit.

Am trecut prin multe experiențe în toți acești ani, unele mai bune, altele mai puțin bune care m-au maturizat și m-au făcut omul care sunt astăzi.Au apărut în viața mea oameni care au fost binecuvântări pentru mine, alții au fost doar lecții, din care uneori am învățat, alteori m-am lovit de aceeași situație mai puternic și mai zdrobitor decât prima dată.

Oamenii vin și pleacă, cei care au ales să rămână sunt adevăratele comori, cei care si-au dorit să plece, au trecut prin drumul meu pentru a învăța și a maaturiza. Ei sunt experiențele de care avem nevoie să ne putem dezvolta și să avem un curs fericit al vieții.

Mă simt împlinită la această minunată vârstă și nu pot decât să mulțumesc 31 și să îi urez bun venit lui 32. Să fii fabulos!🙏🙏🙏🙏✨️✨️✨️✨️✨️

Gânduri matinale

Zâmbește, indiferent de ce e în sufletul tău, viața e un dar de la Dumnezeu, iar încercările care vin pe parcursul ei sunt făcute ca să devii mai puternic și mai înțelept. Nu lasa pe nimeni să îți dirijeze pașii în viață și fii propriul tău maestru care-și croiește drumul spre succes și bunăstare.
Nu-ți crea așteptări de la oameni ca să nu fii dezamăgit ulterior! Oamenii vin și pleacă, cei care rămân lângă tine sunt adevărată comoară pe care trebuie să o prețuiești. Ei te ajută să crești și să te dezvolți așa cum îți dorești tu.
Prețuiește momentele frumoase ca și cum ar fi ultimele și ia de la viață tot ce e mai frumos și bun.
Viața e făcută să o trăiești frumos, nu să te plângi sau să gândești negativ.
Fii soarele de pe cerul tău cu dorințe și vise , iar acestea vor deveni realitate!
Zi cu soare în suflete!✨️✨️✨️

BUCURII

Bună dimineața, ați zâmbit azi? TU când ai zâmbit ultima oară? Se spune că zâmbetul face bine atât inimii cât și stării de bine. Un zâmbet sincer îți poate schimba dispoziție și îți înfrumusețează ziua.

De multe ori mi s-a întâmplat ca cineva să îmi zâmbească și să-mi schimb total dispoziția. Zâmbetul ne aduce bucurie și ne face să gândim viața cu o altă perspectiva. Cineva spunea odată, “Zâmbește, nu se știe cine se îndrăgostește de zâmbetul tău!”

Zâmbetul e ca un cadou pe care l-am primit ca să îi bucurăm pe alții și de asemenea să ne aducă și noua fericire.

Eu astăzi zâmbesc pentru că sunt sănătoasă, am o familie minunată, mama mea e lângă mine, iar fetele mele se bucură de prezența ei, am reușit să fac tot ce mi-am propus până acum și am prieteni care sunt mereu lângă mine.

Zâmbiți, e gratis! ❤❤❤