Design a site like this with WordPress.com
Get started

Minunile din viața mea

N-am crezut niciodată că voi fi binecuvântată cu două fetițe minunate. Ele sunt bucuria vieții mele și mă împlinesc pe zi ce trece. Cea mai mare dintre ele este Sofia,care s-a grăbit să vină pe lume prematur, într-o zi caldă de mai. Această zi a fost cea mai fericita din viața mea, momentul când mi-am ținut pentru prima dată puiul în brațe a fost unic. Cred ca fiecare mamă știe asta și o să îmi dea dreptate.

A doua minunata din viața mea este Eva care a apărut la 2 ani distanță între ea și sora ei. S-a născut dimineața, tot în mai și mi-a umplut sufletul de bucurie și împlinire.

Oricât de supărată as fi, când le vad zâmbetul lor, uit de orice supărare și neliniște. Zâmbetul lor este terapie pentru suflet și bucuria vieții mele. Îmi doresc să fie sănătoase și să ne bucurăm împreună de creșterea lor.

Copiii sunt bucuria, fericirea și împlinirea la un loc, ei sunt cei care nr duc mai departe moștenirea și tot ei ne umplu sufletul de beatitudine.

Mai jos o să atașez o poză cu minunile mele! ❤❤❤

Bucurii să aveți!

Advertisement

Join the Conversation

26 Comments

  1. Nenumarate sunt bucuriile unei femei, dar cand aceasta este mama, bucuria e si mai mare caci este constienta de asta si savureaza calatoria alaturi de copiii ei, oricat ar fi de greu! Felicitari unei femei fericite si unei mame implinite!

    Liked by 1 person

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: