Design a site like this with WordPress.com
Get started

Un nou început

A sosit o noua zi, o nouă zi în care sunt recunoscătoare că am lângă mine oameni frumoși pe care mă pot baza oricând și care mă ajută să cresc și să mă dezvolt. Se spune ca oamenii vin în viața noastră cu un scop, unii vor rămâne alături de noi toată viața, alții vor alege să plece și ne vor oferi lecții bune de urmat pe viitor. Oamenii care au ales sa plece la un moment dat din viața ta fie nu au rezonat cu tine, fie au avut alte interese, fie nu au dorit sa mai continue o prietenie, sunt multe motive pentru care o persoana renunță la cineva.

De apreciat sunt cei care rămân lângă tine indiferent de situație, indiferent dacă la un moment dat nu v -ați mai vorbit atât de des, ei sunt acolo când ai nevoie. Ei sunt prietenii adevărați și oamenii care au un suflet frumos și un caracter aparte.

Sunt recunoscătoare pentru prietenii care au rămas și le mulțumesc celor care au ales să plece, invitându-ma astfel o lecție

Prietenii trebuie să îi ținem mereu aproape, lângă sufletul nostru, ei sunt familia pe care ți-o alegi și alături de ei poți trăi momente minunate.

Așadar, prețuiți prietenii adevărați! ❤🙏🤗

Advertisement

Join the Conversation

5 Comments

  1. Cât de adevărat! Un om minunat ca tine, nu poate fi înconjurat decât de oameni frumoși la suflet!

    Like

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: